Pažintinė savaitgalio kelionė į Paryžių lėktuvu!

Kelionės datos ir kainos:

Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kelionės vadovo paslaugos
  • Skrydis iš Vilniaus
  • 3n. viešbutyje su pusryčiais
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Kai kurie mokami objektai
  • turistinis mokestis
  • kruzas Senos upe
  • viešojo transporto bilietai

Kelionė į Paryžių, puiki idėja! Puiki proga bent kelioms dienoms įsilieti į menininkų miesto, mados pasaulio, galerijų ir daugybės madingų barų bei kavinių gyvenimo ritmą. Kruizas Senos upe, kurio metu galima mėgautis nuostabiais ir romantiškais vaizdais, vietos, kur buvo kuriama Europos istorija, ir žymiausius praeities laikų žmones menantys istoriniai paminklai leidžia pajusti nepakartojamą miesto atmosferą.

  • Kruizas Senos upe
  • Žymiausios Paryžiaus miesto lankytinos vietos
  • Apsilankymas Orsė muziejuje
  • Vakarienė su gyva muzika restorane Lotynų arba Operos kvartale (Neprivaloma, už papildomą mokestį)

1 DIENA.
Kelionės dalyvių atvykimas į oro uostą. Skrydis į Paryžių. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas ir nakvynė. Anksti atvykus, 4 dienos programos įgyvendinimas.

2 DIENA.
Pusryčiai.Kruizas Senos upe. Po to pakilimas į Eifelio bokštą, laikomą Paryžiaus simboliu. Kelionė metro į Monmartrą. Apsilankymas Švč. Jėzaus Širdies bazilikoje, pastatytoje ant Monmartro kalvos viršūnės, Place du Tertre – viename vaizdingiausių Paryžiaus kampelių. Pasivaikščiojimas rue des Saules, kur yra legendinė Paryžiaus bohemos susitikimo vieta – „Au Lapin Agile“, per Pigalio aikštę iki Blanche aikštės su garsiuoju „Moulin Rouge“ kabaretu. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.

3 DIENA.
Ankstyvi pusryčiai. Kelionė metro į Île de la Cité, seniausią miesto dalį. Čia galima apžiūrėti Teisingumo rūmus ir Konsjeržeri.  Po to apsilankymas Šv. Severino bažnyčioje. Pasivaikščiojimas po Lotynų kvartalą: Paryžiaus Sorbonos universitetas, apsilankymas Panteone – Viktoro Hugo, Marijos Sklodovskos-Kiuri, Voltero ir daugelio kitų garsenybių amžinojo poilsio vieta, judrusis Saint-Michel bulvaras, Liuksemburgo sodai, Sen Žermeno bulvaras su kavinėmis, restoranais, butikais ir antikvariatais. Apsilankymas d‘Orsay muziejuje, apžiūrint XIX amžiaus antrosios pusės ir XX amžiaus pradžios meno kūrinius. Čia sukauptų garsių kūrinių skaičius yra įspūdingas. Monet, Manet, van Gogh, Renoir ir Pissarra tapyba pritraukia turistus iš viso pasaulio. Neprivaloma (už papildomą mokestį vietoje): vakarienė su gyva muzika restorane Lotynų arba Operos kvartale. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.

4 DIENA.
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Bagažas paliekamas viešbučio saugykloje. Kelionė metro į Šarlio de Golio aikštę. Toliau galima grožėtis Triumfo arka - Prancūzijos simboliu, Eliziejaus Laukų prospektu, taip pat Santarvės aikšte su marmuriniu obelisku ir aštuoniomis moterų statulomis, simbolizuojančiomis didžiausius Prancūzijos miestus. Grįžimas į viešbutį, bagažo atsiėmimas. Vykimas į oro uostą. Skrydis į Lietuvą.

Įskaičiuota: 3 nakvynės **/*** viešbutyje Paryžiuje, dviviečiai numeriai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 3 pusryčiai • skrydis • pervežimas oro uostas-viešbutis-oro uostas • kelionės vadovo paslaugos

1. Privalomi mokėjimai vietoje: įėjimo bilietai, kruizas Senos upe, viešojo transporto bilietai ir turistinis mokestis: apie 130 EUR.
2. Neprivalomi mokesčiai: vakarienė restorane (aperityvas, „à la carte“: užkandis, pagrindinis patiekalas, desertas, neribotas gėrimų kiekis: baltasis vynas, raudonasis vynas, vaisių sultys, mineralinis vanduo): apie 45 EUR.
3. Keliavimas po Paryžių viešuoju transportu.
4. Gali keistis kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ar kainos.


Apie šalį

Nuo romėniškos Seino vietovės iki įspūdingo akcento Eifelio bokšto, kuriame kerintis, panoraminis vaizdas, nėrasite nieko panašaus į Paryžiaus magiją.
Mėgaukitės stilingų Eliziejaus laukų dizainerių parduotuvėmis, plauktite apžvalginiu kateriu arba stabtelėkite vietos kavinėje kruasano ir kavos "au lait". Tik pasilikite vietos lagamine, niekada nežinia kada nepavyks atsispirti įspūdingiems bateliams!
Miestas itin tinkantis romantiškam pabėgimui dviese, tačiau į maršrutą įtraukus „Disneilendą“, šeimų su mažaisiais keliautojais lūkesčiai bus išpildyti!
Žinoma, Paryžius yra ideali vieta ir kultūros dozei. Su daugybe muziejų ir meno galerijų, esančių kiekviename miesto kampe, galėsite pasinerti į Prancūzijos sostinės istoriją, taip pat i6samiai susipažinti su klasikinio ir šiuolaikinio meno kolekcijomis. O sutemus, Paryžius puiki vieta pasimėgauti teatru, muzika ir komedija - nuo bohemiškos Montmartro kokybės iki mažų džiazo klubų, esančių visame mieste.
 




Filtrai