Spalio pabaigoje atostogaukite saulėtoje Kipro saloje!

599 €
Išvykimas 2023-10-23
Atvykimas 2023-10-30
Pusryčiai ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Ascos Coral Beach Hotel 4* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2023-10-23
Atvykimas 2023-10-30
599€
arba
Pirkti
Viešbutis Cynthiana Beach 3* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2023-10-23
Atvykimas 2023-10-30
640€
arba
Pirkti
Viešbutis Ascos Coral Beach Hotel 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2023-10-23
Atvykimas 2023-10-30
699€
arba
Pirkti
Viešbutis King Evelthon Beach & Resort 5* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2023-10-23
Atvykimas 2023-10-30
750€
arba
Pirkti
Viešbutis King Evelthon Beach & Resort 5* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2023-10-23
Atvykimas 2023-10-30
880€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • TAVO GIDAS profesionalios konsultacijos ir visa reikalinga pagalba
  • Rankinis bagažas 10kg
  • Skrydis iš Kauno
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Kurorto mokesčiai

Viešbutis

Ascos Coral Beach Hotel 4*

Viešbutis įsikūręs atokiau nuo kurorto centro, tačiau šalia paplūdimio, tad jį įvertins mėgstantys laiką leisti prie jūros. Skirtas  poilsiautojams, kurie nori mėgautis nerūpestingomis atostogomis. Viešbutyje rasite sveikatingumo centrą, o mažieji džiaugsis jiems skirtomis pramogomis. 

Viešbutis

Cynthiana Beach 3*

Įsikūręs vaizdingame pusiasalyje – tai, puikus pasirinkimas ramioms šeimos atostogoms. Iš viešbučio baseino atsiveria gražūs vaizdai į jūrą, o nedidelis paplūdimys, kuriame teikiamos nemokamos paslaugos, yra vos už kelių žingsnių. Apsuptas žalumos, atokiau nuo šurmulio, viešbutis siūlo patogų poilsį praktiškai įrengtuose kambariuose. Pafoso miestas patogiai pasiekiamas vietiniu transportu.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.cynthianahotel.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g1916666-d292190-Reviews-Cynthiana_Beach_Hotel-Kissonerga_Paphos_District.html

Viešbutis

King Evelthon Beach & Resort 5*

Moderniai įrengtas viešbutis, išsidėstęs visai šalia paplūdimio tai puiki vieta patogiai viešnagei. Didelis baseinų kompleksas taip pat puikiai tinka šeimos atostogoms. Laisvalaikiu platus įvairių pramogų pasirinkimas. Draugiški animatoriai pasirūpins, kad visi svečiai nuolatos šypsotųsi. Modernūs, erdvūs ir patogiai įrengti numeriai tai puiki vieta atsipalaiduoti po turiningos dienos. Viešbutis taip pat vertinamas už draugišką ir svetingą atmosferą bei gardžią virtuvę.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.tsokkos.com/hotel/King-Evelthon-Beach-Hotel-and-Resort/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai:https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1906050-d6487626-Reviews-King_Evelthon_Beach_Hotel_Resort-Chloraka_Paphos_District.html


Apie šalį

Šilti saulės spinduliai, nuostabios smėlio įlankos ir draugiškos užeigos laukia Jūsų! Todėl ši sala yra klasikinė paplūdimio mėgėjų paskirties vieta. Visoje saloje begalė išsiskiriančių ir gyvybingų kurortų, kartu su gražiais paplūdimiais – net 64, yra sertifikuoti „mėlyna vėliava“. O jei paeisite kiek į šalį, rasite miegančius kaimus, vaizdingus Troodos kalnus.

Kipro Larnakos regione yra šeimos mėgstamiausias Protaras kurortas. Jo auksinis paplūdimys ir seklūsi vandenys yra laimingas derinys kiekvienam su mažaisiais keliautojais, o jo pagrindinėje gatvėje yra geras restoranų, kavinių ir barų asortimentas. Toliau į pietus yra Ayia Napa. Tai geriausiai žinoma kaip "klubinėtojų meka", bet ji taip pat turi vieną iš geriausių salos paplūdimių ir gana seną miesto centrą..
Kaimyninis „Nissi“ paplūdimys darniai užbaigia šį kurortinį trio. Jame yra vandens parkas ir balto smėlio paplūdimys su savo salelėmis.
Paphos miestas yra labiausiai žinomas Vakarų pakrantės Kipro kurortas. Tradicinis uostamiestis, kuriame yra keletas auksinių paplūdimių, graži prieplauka ir ilgas istorinių paminklų sąrašas, įskaitant Karalių kapines. Kitame regione yra Limasolis su išvaizdžia įlanka „Coral Bay.“ Jei ieškote ramaus poilsio, tylūs Poliso, Amathuso ir Latchi pajūrio kaimai leis pajusti autentišką salos gyvenimą.




Filtrai