Rugsėjį atostogaukite Maljorkos saloje!

685 €
Išvykimas 2023-09-21
Atvykimas 2023-09-28
Pusryčiai ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Hsm Son Veri 3+* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2023-09-21
Atvykimas 2023-09-28
685€
arba
Pirkti
Viešbutis Astoria Playa Adults Only 4* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2023-09-21
Atvykimas 2023-09-28
899€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Rankinis bagažas 10kg
  • Skrydis iš Kauno
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos

Viešbutis

Hsm Son Veri 3+*

Modernus ir šiuolaikiškas viešbutis įsikūręs Arenalio kurorte, 300 m iki smėlio paplūdimio. Atrenovuotas 2017 m. Teritorijoje rasime baseina, taip pat atsipalaiduoti galima ant stogo esančiame baseine iš kurio atsiveria puiki panorama.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.saintmichel.net/en/hotel/HsmSonVeri/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g262061-d262433-Reviews-HSM_Son_Veri-El_Arenal_Majorca_Balearic_Islands.html

Viešbutis

Astoria Playa Adults Only 4*

Modernus viešbutis skirtas tik suaugusiųjų poilsiui. Šsikūręs populiariame Alkudijos kurorte
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.hotelastoriaplaya.com/en/dates
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580312-d573632-Reviews-Hotel_Astoria_Playa_Only_Adults-Port_d_Alcudia_Alcudia_Majorca_Balearic_Islands.html


Apie šalį

Yra milijonas priežasčių, kodėl tiek daug žmonių atostogauja į Maljorkoje - gražuoliai paplūdimiai, ir moderni sostinė yra tik pora iš jų.
Atraskite viską: nuo Palmos gotikinės architektūros iki Alkudijos svaiginačių, balto smėlio paplūdimių.
Maljoroje yra daugiau kaip 200 paplūdimių, pradedant nuo tų, kurie yra pilni visą dieną iki tylesnių esančių nuošaliau. Peurto Pollensa smėlėtame paplūdimyje yra ilga promenada, įvairūs vandens sporto atrakcionai ir restoranai. Ilgiausias Maljorkos paplūdimys, Alkudijos įlanka, yra populiarus mėgstamiausias šeimų dėl savo seklių vandenų ir lygaus smėlio.
Maljorkoje patiekiami virtuvės patiekalai panašūs į žemyninės Ispanijos patiekalus, įskaitant šviežių jūros gėrybių ir daržovių derinį. Tipiški patiekalai - panada, pyragas, kuriame yra mėsos ir daržovių bei paella, ryžių patiekalas, kuriame paprastai yra jūros gėrybių ar kitos mėsos, taip pat įvairių daržovių. "Magaluf" yra gyviausias korortas Maljorkoje, o jame visame pasaulyje žinomi klubai, pvz., "BCM" ir "Stereo Bar" Daugelyje kurortų siūloma gyva muzika ir kitos pramogos, pvz., Flamenko šokiai ir karaokė, o jūs taip pat rasite visą eilę kokteilių barų, kai užsimanysite atsigaivinti!




Filtrai