Black Friday! Savarankiška savaitgalio kelionė į Kalėdomis alsuojantį Paryžių!

319 €
Išvykimas 2022-12-02
Atvykimas 2022-12-05
Pusryčiai

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Ibis Styles Paris Crimee la Villette 3* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2022-12-02
Atvykimas 2022-12-05
319€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • apgyvendinimas
  • Rankinis bagažas
  • Skrydis iš Vilniaus
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kurorto mokesčiai

Viešbutis

Ibis Styles Paris Crimee la Villette 3*

Viešbutis „Ibis Styles Paris Crimée La Villette“ įsikūręs Paryžiuje, už 15 minučių kelio pėsčiomis nuo Viletės parko ir už 2,1 km renginių centro „Les Docks de Paris“. Numeriuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra palydovinius kanalus rodantys LCD televizoriai ir vonios kambariai.
Viešbučio „Ibis Styles Paris Crimée La Villette“ valgomajame kas rytą patiekiami savitarnos pusryčiai. Iš viešbučio pėsčiomis pasieksite įvairius restoranus, kuriuose ruošiami greiti pietūs ir tradicinė prancūziška vakarienė.
Už 150 metrų nuo viešbučio rasite Crimée metro stotį, iš kurios per 30 minučių be persėdimų nuvažiuosite iki Šatlė teatro ir Luvro muziejaus.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://all.accor.com/hotel/9733/index.en.shtml
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187147-d1169746-Reviews-Ibis_Styles_Paris_Crimee_La_Villette-Paris_Ile_de_France.html


Apie šalį

Nuo romėniškos Seino vietovės iki įspūdingo akcento Eifelio bokšto, kuriame kerintis, panoraminis vaizdas, nėrasite nieko panašaus į Paryžiaus magiją.
Mėgaukitės stilingų Eliziejaus laukų dizainerių parduotuvėmis, plauktite apžvalginiu kateriu arba stabtelėkite vietos kavinėje kruasano ir kavos "au lait". Tik pasilikite vietos lagamine, niekada nežinia kada nepavyks atsispirti įspūdingiems bateliams!
Miestas itin tinkantis romantiškam pabėgimui dviese, tačiau į maršrutą įtraukus „Disneilendą“, šeimų su mažaisiais keliautojais lūkesčiai bus išpildyti!
Žinoma, Paryžius yra ideali vieta ir kultūros dozei. Su daugybe muziejų ir meno galerijų, esančių kiekviename miesto kampe, galėsite pasinerti į Prancūzijos sostinės istoriją, taip pat i6samiai susipažinti su klasikinio ir šiuolaikinio meno kolekcijomis. O sutemus, Paryžius puiki vieta pasimėgauti teatru, muzika ir komedija - nuo bohemiškos Montmartro kokybės iki mažų džiazo klubų, esančių visame mieste.
 




Filtrai