Per Kalėdas tyrinėkite įspūdingo grožio Madeiros salą!

489 €
Išvykimas 2022-12-19
Atvykimas 2022-12-26
Pusryčiai

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-12-19
Atvykimas 2022-12-26
489€
arba
Pirkti
Viešbutis Four Views Oasis 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-12-19
Atvykimas 2022-12-26
539€
arba
Pirkti
Viešbutis Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-12-19
Atvykimas 2022-12-26
635€
arba
Pirkti
Viešbutis Allegro Madeira 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-12-19
Atvykimas 2022-12-26
739€
arba
Pirkti
Viešbutis Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-12-19
Atvykimas 2022-12-26
775€
arba
Pirkti
Viešbutis Melia Madeira Mare Resort & SPA 5* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-12-19
Atvykimas 2022-12-26
845€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Draudimas
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Skrydis iš Vilniaus
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Ekskursijos
  • Asmeninės išlaidos

Viešbutis

Dom Pedro Madeira Ocean Beach 4*

Viešbutis stovi nuostabaus grožio vietoje tarp žalių kalnų ir mėlyno vandenyno. Iš čia atsiveria puikus vaizdas į Zarko įlanką ir Mašiko miestelį, kuris yra laikomas seniausia salos vietove. Čia rasite iš Sacharos dykumos smėlio supiltą aukso spalvos paplūdimį. Toks paplūdimys Madeiroje – tikra retenybė!
Oficialus viešbučio tinklapis: https://madeira.dompedro.com/en/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580260-d290009-Reviews-Dom_Pedro_Madeira-Machico_Madeira_Madeira_Islands.html

Viešbutis

Four Views Oasis 4*

Viešbutis įsikūręs prie pat jūros, gražioje vietoje, iš kurios atsiveria fantastiški vaizdai į Dezertašo salas. Šiame harmoningai su kraštovaizdžiu suderintame viešbutyje yra tvarkingas baseinas su didele saulėta terasa ir žalias sodas su palmėmis ir egzotiškais augalais.Patogūs, šviesūs kambariai, kuriuose palaikoma švara. Komfortą ir ramybę papildo maisto įvairovė ir puikus aptarnavimas.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.fourviewshotels.com/en/oasis/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580258-d289041-Reviews-Four_Views_Oasis-Canico_Madeira_Madeira_Islands.html

Viešbutis

Allegro Madeira 4*

Stilingas ir prabangus, skirtas tik suaugusiems – idealiai tinka ramiam poilsiui puikiomis klimato sąlygomis. Moderniai sukurtas interjeras ir elegantiškai įrengti numeriai užtikrina nepakartojamą atmosferą, kurią papildo įspūdingi panoraminiai salų ir Atlanto vandenyno vaizdai. Ypatingai gražūs vaizdai atsiveria iš baro, esančio ant stogo – ši vieta sukuria svečiams tikrai romantišką nuotaiką! Svečiai taip pat gali naudotis baseinu, wellness (sveikatingumo) centru ir restoranu, kuriame patiekiami tarptautinės ir Madeiros virtuvės patiekalai, pagaminti iš vietinių produktų. Verta nuvykti ir į Funšalio centrą, kuris vilioja daugybe barų ir restoranų.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.barcelo.com/en-es/allegro-madeira
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g189167-d505397-Reviews-Allegro_Madeira_Adults_Only-Funchal_Madeira_Madeira_Islands.html

Viešbutis

Melia Madeira Mare Resort & SPA 5*

Modernus ir stilingai įrengtas, priklauso žinomam viešbučio „Meliá Hotels Inernational“ tinklui, siūlo aukščiausią paslaugų kokybę. Įsikūręs vaizdingoje vietoje netoli salos sostinės Funšalio, gali pasiūlyti skoningai įrengtus interjerus, aukštos klasės restoranus ir barus su terasomis, iš kur atsiveria gražus vaizdas į vandenyną. Komfortiški numeriai pasižymi įdomia koloristika ir turi visus galimus patogumus. Visišką atsipalaidavimą užtikrina ekskliuzyvus ir gausiai aprūpintas „Malo Clinic Spa“ centras, siūlantis turtingą masažų, atpalaiduojančių ir grožio procedūrų asortimentą.


Apie šalį

Madeira – tai žalias paatogrąžių rojus. Dėl pastovios dienos temperatūros – apie 24 °C – ji vadinama amžino pavasario šalimi ir ištisus metus traukia turistus. Joje pakeri visur žydinčios spalvotos gėlės, žali vijokliai, kraštovaizdžio įvairovė su kvapą gniaužiančiomis prarajomis ir įspūdingais kriokliais.
Magiškoji sala yra už 500 km nuo Afrikos ir už 1000 km nuo Europos krantų. Įprasta kalbėti apie Madeiros salą, tačiau iš tikrųjų tai salynas. Po Madeiros didžiausia yra Porto Santo sala (apie 40 km nuo Madeiros) su nuostabaus grožio paplūdimiu. Salynui priklauso ir dvi mažų salų grupės: Ilhas Desertas ir Ilhas Selvagens. 

Turizmas, Madeiros vynas ir žemdirbystė – pagrindiniai salos gyventojų pajamų šaltiniai. Viešbučių standartas čia labai aukštas. Dar neseniai Lietuvos turistams Madeira buvo tik nerealus ir sunkiai pasiekiamas taškas žemėlapyje. Madeiros saloje atvykusiųjų laukia daugybė atrakcijų. Visame pasaulyje puikiai žinomas gėlių festivalis, vykstantis gegužės mėnesį, – tada Funšalio gatvės pasipuošia dailiomis gėlių kompozicijomis. Birželį vyksta puikūs fejerverkų šou, kuriais saloje pradedamas atostogų sezonas. 
Madeira – tai ne tik gėlės, bet ir vynas: baigiantis vasarai madeiriečiai kviečia paragauti savos gamybos vyno produktų. Salos sostinėje Funšalyje Naujųjų metų naktį vyksta puikus fejerverkų šou – verta sutikti Naujuosius metus būtent čia. Ištroškusiesiems įspūdžių sala patiks karnavalo laikotarpiu – tada Funšalio gatvės būna pilnos triukšmingų, spalvingų paradų.

Trumpai:

  • Vadinama „Atlanto vandenyno sodu“
  • Levados senoviniuose laurų miškuose
  • Nepaprasta gamta ir šimtai kilometrų pasivaikščiojimo maršrutų
  • Atogrąžų vaisiai, daržovės ir skanus vietinis maistas
  • Unikalus Madeiros vynas, ponča, fado muzikos vakarai ir Gėlių festivalis
  • Įspūdingas vaizdas nuo antros pagal dydį pakrantės uolos Europoje



Filtrai