Atostogos Turkijoje rugpjūtį - ilgesnės trukmės pasiūlymai!

420 €
Išvykimas 2022-08-21
Atvykimas 2022-09-01
Viskas įskaičiuota

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Otium Inn Residence Rivero 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 11 n.
Išvykimas 2022-08-21
Atvykimas 2022-09-01
420€
arba
Pirkti
Viešbutis Sorgun Akadia Hotel Luxury (suaugusiems 16m+) 5* Ultra viskas įskaičiuota
Trukmė 10 n.
Išvykimas 2022-08-22
Atvykimas 2022-09-01
978€
arba
Pirkti
Viešbutis Orange County Resort Hotel Alanya 5* Ultra viskas įskaičiuota
Trukmė 10 n.
Išvykimas 2022-08-22
Atvykimas 2022-09-01
979€
arba
Pirkti
Viešbutis Saphir Hotel & Villas 5* Ultra viskas įskaičiuota
Trukmė 10 n.
Išvykimas 2022-08-22
Atvykimas 2022-09-01
1027€
arba
Pirkti
Viešbutis Grand Hotel Derin 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 11 n.
Išvykimas 2022-08-24
Atvykimas 2022-09-04
441€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Skrydis iš Vilniaus
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos

Viešbutis

Otium Inn Residence Rivero 4*

Nuo 2020 viešbutis įtrauktas į Otium viešbučių tinklą, kas užtikrina gerą kainos ir kokybės santykį. "Otium Inn Residence Rivero" įsikūręs Kemero centre, šalia miesto pramogų. Iki paplūdimio 2,4 km veža nemokamas viešbučio transportas, kur klientams siūlomi užkandžiai ir gėrimai. Rekomenduojame viešbutį šeimoms su vaikais, kurie galės pramogauti vaikiškame baseine, leistis nuo vandens kalnelio, o tėveliai su pačiais mažiausiais ras reikalingų dalykų kaip blenderiai, mikseriai ar skalbyklės.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.otiumhotels.com/en/otium-inn-residence-rivero-hotel/info-location/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai:https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297966-d1134147-Reviews-Otium_Inn_Residence_Rivero_Hotel-Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Viešbutis

Sorgun Akadia Hotel Luxury (suaugusiems 16m+) 5*

Naujas viešbutis aidarytas 2020m. Skirtas tik suaugusiųjų poilsiui.Iš viešbučio kambarių atsiveria nepakartojami jūros, ežero ir upės vaizdai. Jis yra už 7 km nuo Sidė miesto griuvėsių. Modernios architektūros, erdvus ir šviesus viešbutis sukuriantis jaukią atmosferą. Draugiškas personalas rūpinasi svečių poreikiais, sukurta infrastruktūra suteikia galimybę užsiimti fizine ir/ar dvasine veikla.  Teritorijoje 4 baseinai (3 lauko (vienas iš jų šildomas), 1 viduje - šildomas) bei 7 vandens kalneliai. Smėlio-žvyro paplūdimys už 550 metrų (pervežimas - nemokamai).
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.sorgunakadiahotel.com/en/  

Viešbutis

Orange County Resort Hotel Alanya 5*

Nedidelė teritorija, įvairus ir skanus maistas. Rekomenduojamas ramiam poilsiui. Apie 90 km iki Antalijos miesto oro uosto, apie 30 km iki Alanijos miesto, Okurdžalaro gyvenvietėje, ant jūros kranto.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.orangecounty.com.tr/alanya/en
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g950910-d10279888-Reviews-Orange_County_Alanya-Okurcalar_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Viešbutis

Saphir Hotel & Villas 5*

Labai mėgstamas lietuvių keliautojų, todėl čia išgirsti lietuviškos muzikos - jau nebe naujiena. Turi didelę žalią teritoriją, tinka poroms ir šeimoms.Viešbutis tinkamas ir didelius pagrindinius pastatus, ir mažas vilas mėgstantiems, nes galima pasirinkti apgyvendinimą pagal norus. Netoliese yra vienas iš geriausių Antalijos regione naktinis klubas Summer Garden.Neseniai gavo 5 žvaigždę (anksčiau Saphir 4*), ir UAI  maitinimą jau turi (iki 2 nakties, su tam tikrais užsienio gamybos gėrimais), ir maitina nuo 7 ryto iki pat vidunakčio.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.saphirhotels.com.tr/saphir-hotel-villas-en
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g951014-d667993-Reviews-Saphir_Hotel_Villas-Konakli_Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Viešbutis

Grand Hotel Derin 4*

Viešbutis įsikūręs Viduržemio jūros pakrantėje, Beldibio kurortiniame miestelyje, apie 100 metrų nuo smėlio-žvyro paplūdimio. Nedidelis, ramus viešbutis. Jauki teritorija, erdvūs numeriai. Viešbučio svečiai gali atsipalaiduoti prie baseino arba žaliuojančio sodo pavėsyje. Viešbučio teritorijoje yra restoranas ir barai, baseinas su vandens čiuožyklomis, vaikų žaidimų aikštelė, masažų kabinetas, sauna, hamamas, treniruoklių centras, vyksta dienos ir vakaro pramogos.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.grandhotelderin.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai:https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g678226-d3905738-Reviews-Grand_Hotel_Derin-Beldibi_Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html


Apie šalį

Turkiška pirtis, turgūs ir "Mėlynosios vėliavos" paplūdimiai yra tik keletas dalykų, dėl kurių Turkija yra puiki vieta jūsų kitoms atostogoms. Tai skirtinga šalis - tai įvairiausių ženklų, garsų ir kultūrinių papročių derinys, todėl tai yra idealus pabėgimas tiems, kurie nori daugiau nei saulės, jūros ir smėlio!

Iš avangardinio Stambulo, "Aya Sofya" namai, kuris dažnai vadinamas vienu gražiausių pastatų pasaulyje, senovės miestas „Perge“, Turkijos grožis slypi tame, kad galite lengvai pritaikyti kelionę savo poreikiams.

Vieną dieną apsilankykite Bizantijos mūšio lauke, kitoje - Efeso romėnų griuvėsiuose, o kodėl gi neužsisakyti tradicinės Hammano patirties, kol jūs esate čia?

Šalis, turinti turtingą istoriją, daugybę istorinių vertybių, relikvijų ir tiesiog unikalių gamtos ir žmonių kūrinių: Negyvoji jūra, nuostabus Stambulas, Pamukalė ir jos nuostabūs gydomieji šaltiniai, fantastinė Kapadokija, šlovinga troja... Ir tai dar ne viskas, nes Turkija – nuostabūs Viduržemio jūros paplūdimiai, kurie lepina poilsiautojus viešbučių komfortu, pramogų įvairovė ir gamtinių landšaftų grožiu.Garsiausias ir didžiausias Turkijos paplūdimio kurortas – tai Antalija, Bodrumas, Marmaris ir Kemeras geriausiai tinkantis sočiam jaunimo poilsiui. Šiek tiek į šiaurę Side ir į pietus Alanija prasidėda švelnus, gražus, smėlėti paplūdimiai, kuriose yra labai patogu atostogauti su vaikais. Žinoma, jei noras tik mėgautis saule ir paplūdimiu, Turkijos atostogos taip pat tinka! Įspūdingi 258 mėlynosios vėliavos paplūdimiai, išsibarsčiusios šalies gražiosiose pakrantėse. Antalijos kurortas, taip pat žinomas kaip turkų rivjera, gali pasigirti daugiau nei 400 mylių balto smėlio paplūdimių!

Trumpai:

  • Turininga „viskas įskaičiuota” programa
  • Gražūs paplūdimiai, puikus klimatas ir oro sąlygos
  • Viešbučiai idealiai tinkantys atostogoms su šeima
  • Intensyvus naktinis gyvenimas baruose ir diskotekose
  • Žymios vietos: Pamukalė, Kapadokija ir Stambulas



Filtrai