Oho! Degantis pasiūlymas į egzotiškąjį Zanzibarą iš Varšuvos!

681 € 899.00
Išvykimas 2021-12-05
Atvykimas 2021-12-12
Pusryčiai ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Uroa Bay Beach Resort 4* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-12-05
Atvykimas 2021-12-12
681€ 899.00
arba
Pirkti
Viešbutis Dongwe Club Vacanze 5* Pusryčiai, pietūs ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-12-05
Atvykimas 2021-12-12
744€ 950.00
arba
Pirkti
Viešbutis Kiwengwa Beach Resort 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-12-05
Atvykimas 2021-12-12
808€ 995.00
arba
Pirkti
Viešbutis Bluebay Beach Resort & Spa 5* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-12-05
Atvykimas 2021-12-12
1085€ 1260.00
arba
Pirkti
Viešbutis Neptune Pwani Beach Resort 5* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-12-05
Atvykimas 2021-12-12
1170€ 1400.00
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Skrydis iš Varšuvos
  • kelionės atstovas šalyje
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Asmeninės išlaidos

Trumpa informacija

  • Skrydžio trukmė Varšuva – Zanzibaras 8 valandos.
  • Viza: Lietuvos piliečiams reikia vizos. Perkama nuvykus į Zanzibaro oro uostą. Kaina 50 USD. Mokama grynais.
  • Pagalvės mokestis: nuo 2015 m. liepos mėn. 1 d. turistams reikia mokėti pagalvės mokestį atvykus į viešbutį. Kaina 1 USD už vieną naktį.
  • Zanzibaro klimatas tropinis. Lietingas sezonas tęsiasi balandžio – gegužės mėnesiais.
  • Religija: islamas.
  • Valiuta: Tanzanijos šilingas (TSH): 1 USD - 1500 TSH. Rekomentuojama turėti su savimi mažo nominalo dolerių.
  • Oficiali kalba: svahilių bei anglų kalba.
  • Vakcinacija: rekomenduojama pasiskiepyti nuo geltonojo drugio arba maliarijos. Daugiau informacijos čia.

Visi keliautojai (apima ir vaikus nuo 5 metų), atvykstantys į Zanzibarą, privalo turėti PGR testo sertifikatą su neigiamu rezultatu. Testas turėtų būti atliktas ne ankščiau nei 96 valandas prieš atvykimą į Zanzibarą. 
Asmenims atvykusiems į Zanzibarą, kuriems pasireiškia ligos simptomai ar kurie atvyksta iš rizikos šalių, gali būti paprašyta atlikti greitą tyrimą (kaina: maždaug 25 USD / asmeniui).

SVARBU: Likus 24 valandoms iki atvykimo, reikia užpildyti internetinę formą, kurią rasite: https://healthtravelznz.mohz.go.tz/traveller/#/home
Užpildęs formą, keliautojas gaus atitinkamą patvirtinimą ir unikalų QR kodą, kurį reikės pateikti vietinėms imigracijos tarnyboms atvykus į Zanzibarą.
Zanzibaro oro uoste reikės užpildyti papildomą COVID-19 sveikatos informacijos kortelę.

Viešbutis

Uroa Bay Beach Resort 4*

Įsikūręs ramioje vietoje, prie gražaus smėlio paplūdimio, tai puikus pasiūlymas romantiškam poilsiui dviems. Erdvūs, patogiai įrengti numeriai ir malonus personalas užtikrina patogią ir nerūpestingą viešnagę. Taip pat svečiai gali atsipalaiduoti gerai prižiūrimuose baseinuose, o aktyvaus poilsio mėgėjus nudžiugins teniso kortai ir galimybė pasinaudoti vietinių jėgos aitvarų ir nardymo mokyklų pasiūlymais.
Oficialus viešbučio tinklapis: http://www.uroabay.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g666396-d1759420-Reviews-Uroa_Bay_Beach_Resort-Uroa_Zanzibar_Island_Zanzibar_Archipelago.html

Viešbutis

Dongwe Club Vacanze 5*

Fantastiškas viešbučių kompleksas, išsidėstęs išpuoselėtame atogrąžų sode, prie nuostabaus paplūdimio su baltu smėliu žydro vandenyno fone, tai puikus pasiūlymas šeimos atostogoms. Erdvūs kambariai, didelis baseinas su atskira dalimi vaikams, mini klubas ir animacija visai šeimai - tai tik dalis vietos atrakcijų. Svečiams taip pat skirti 2 restoranai ir 3 barai, teniso kortai ir sveikatingumo centras. Viešbutis turi puikius atsiliepimus, jis giriamas už labai gerą aptarnavimą ir aukštos kokybės paslaugas.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.hoteldongwe.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g6502134-d1159362-Reviews-Dongwe_Resort-Dongwe_Zanzibar_Island_Zanzibar_Archipelago.html

Viešbutis

Kiwengwa Beach Resort 4*

Viešbutis šalia nuostabaus balto smėlio paplūdimio apsupto kokoso palmėmis. Ideali vieta romantiškoms atostogoms. Afrikos stiliaus pastatų kompleksas su išpuoselėtu sodu sukuria ramią atmosferą. Plaukiodami lauko baseine galėsite grožėtis vandenyno vaizdu. Viešbutis turi puikią egzotinių patiekalų virtuvę. Apie 1 km iki Kiwengwa miestelio; apie 50 km iki Zanzibaro oro uosto. 
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.kiwengwabeachresort.it/en/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g616018-d2275687-Reviews-Kiwengwa_Beach_Resort-Kiwengwa_Zanzibar_Island_Zanzibar_Archipelago.html

 

Viešbutis

Bluebay Beach Resort & Spa 5*

Pasakiškai įsikūręs prie balto paplūdimio su švelniu, minkštu smėliu, sukuriančiu nuostabų kraštovaizdį turkio vandenyno fone su siūbuojančiomis vandenyje tradicinėmis valtimis. Palaikomas geriausias vietinis stilius, jame įspūdingos spalvos ir vietinės žaliavos yra derinamos su šiuolaikiniais patogumais. Stilingi vasarnamiai su makuti stogais ir gražus baseinas yra puikiai integruoti į išpuoselėtą atogrąžų sodą su tūkstančiais palmių. Viešbutis yra valstybės apdovanojimo laureatas už ypatingą aplinkos apsaugą ir modernių, ekologiškų technologinių sprendimų naudojimą.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.bluebayzanzibar.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g616018-d549642-Reviews-Bluebay_Beach_Resort_And_Spa-Kiwengwa_Zanzibar_Island_Zanzibar_Archipelago.html

Viešbutis

Neptune Pwani Beach Resort 5*

Geras viešbutis su gražiu, autentišku interjeru bei puikiu sodu. Šalia balto smėlio paplūdimio. Apie 47 km nuo Zanzibaro oro uosto.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.neptunehotels.com/en/hotels/neptune-pwani-beach-resort-spa
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g778788-d676737-Reviews-Neptune_Pwani_Beach_Resort_Spa_All_Inclusive-Pwani_Mchangani_Zanzibar_Island_Zanzibar_A.html


Apie šalį

Zanzibaro archipelagą sudaro Pemba ir dar kelios nedidelės salos, todėl jis yra vadinamas ne sala, bet salynu. Kartais Zanzibaras yra vadinamas prieskonių sala, nes ko jau ko, bet prieskonių čia tikrai nestinga. Zanzibaras yra viena iš nedaugelio pasaulio vietų, kuriose yra gaminamas vienas brangiausių prieskonių – šafranas. Ši sala turistus vilioja puikiu klimatu – termometro stulpelis čia niekada nerodo žemiau 21°C.

Į salą traukia ir legendinės grupės „Queen“ gerbėjai – vokalistas Fredis Merkuris gimė Zanzibaro Akmeniniame mieste. Išvertus iš persų kalbos, „Zanzibaras“ reikštų „juodaodžių pakrantė“, ir iš tiesų – baltaodį šioje vietoje sutikti tikrai nelengva. Į Zanzibarą rekomenduojama vykti visiems, kurie nori geriau pažinti Afrikos kultūrą ir patirti svaiginančių nuotykių.
 




Filtrai