Prabangios atostogos unikaliame Europos kampelyje - Albanijoje! Su „viskas įskaičiuota“! 2021 metų vasara

609 €
Išvykimas 2021-06-04
Atvykimas 2021-06-11
Viskas įskaičiuota

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Fafa Premium 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-06-04
Atvykimas 2021-06-11
609€
arba
Pirkti
Viešbutis Grand Blue Fafa 5* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-06-04
Atvykimas 2021-06-11
619€
arba
Pirkti
Viešbutis Flower And Spa 5* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-08-27
Atvykimas 2021-09-03
649€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Skrydis
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kelionės vadovo paslaugos
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos

Viešbutis

Fafa Premium 4*

Modernus ir elegantiškas viešbutis puikiai tinkantis romantiškam poilsiui dviese. Viešbutis įsikūręs šalia smėlėto paplūdimio. Atstumas iki Tiranos oro uosto – apie 40 km.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.fafa.al/fafa-premium-resort/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g318866-d12072304-Reviews-Fafa_Premium_Hotel-Durres_Durres_County.html

Viešbutis

Grand Blue Fafa 5*

2017 m. pastatytas viešbutis įsikūręs ramesniame Dureso priemiestyje – Goleme, prie pat jūros kranto (per promenadą). Puikus smėlio paplūdimys, nuožulnus įėjimas į jūrą. Iki pramogų – tiek prekybos centrų, tiek istorinių objektų Dureso mieste ~ 17 km. Viešbučio pasididžiavimas – didžiulis, įmantrus baseinas su saulėta terasa. Pačių jauniausių poilsiautojų laukia baseinas vaikams su vandens žaidimų aikštele. Viešbutyje yra 2 restoranai ir 2 barai. Viešbučio teritorijoje galima nemokamai naudotis belaidžiu internetu. Nuo birželio 15 iki rugsėjo 15 d. dirbs animacinė komanda, kurių tarpe bus ir lietuviškai kalbantis atstovas – tad vaikams bus lengviau susikalbėti gimtąja lietuvių kalba, jeigu prireiks.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.fafa.al/grand-blue-fafa/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1159556-d14863880-Reviews-Grand_Blue_Fafa-Golem_Tirana_County.html

Viešbutis

Flower And Spa 5*

Puikus pasirinkimas atostogoms su šeima. Viešbutis įsikūręs netoli smėlėto paplūdimio ir parduotuvių bei restoranų. Tai puikus atspirties taškas kelionėms po Duresio regioną. Atstumas iki Tiranos oro uosto – apie 40 km.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://hotel-flower.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai:https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1159556-d10357360-Reviews-Flower_Hotel_SPA-Golem_Tirana_County.html


Apie šalį

Albanija yra viena sparčiausiai besikeičiančių valstybių. Dar visai neseniai keliautojai baiminosi, kad vykti į Albaniją nėra saugu, tačiau šiandien tikrai nėra ko nerimauti. Dažnai turistai Albanijos gamtos grožį prilygina Kroatijai, ir teigia, kad tai tik laiko klausimas, kada Albanija taps viena dažniausiai pasirenkamų kelionių krypčių. Šioje šalyje kainos yra nedidelės: už puodelį kavos sumokėsite ne daugiau nei pusę euro, o nakvynės kaina svyruoja nuo dešimties iki dvidešimties eurų.

Albanijos paplūdimiams neprilygsta nė vienas Europos kurortas – paplūdimiai gražūs ir švarūs, o svarbiausia – nėra perpildyti, kas yra aktualu kiekvienam, trokštančiam ramaus poilsio. Albanijos miestuose gausu įvairiausių staigmenų – spalvingų pastatų, postmodernistinių statinių ir stilingų mados krautuvėlių, kurios viliote vilioja apsipirkti. Vietiniai gyventojai turistus priima itin svetingai ir jais tikrai nuoširdžiai domisi. Nenustebkite, jei būsite užkalbinti tiesiog autobuse – pradėti pokalbį su nepažįstamaisiais albanams yra visiškai natūralu. Albanijoje susikalbėsite anglų, italų ir ispanų kalbomis ar tiesiog gestikuliuodami – vietiniai tikrai pasistengs jus suprasti!

Trumpai:

  • Kerinti ir paslaptinga, pilna kontrastų šalis
  • Viduržemio jūros klimatas ir svetingi gyventojai
  • Nuostabūs senovės paminklai, kalnai, paplūdimiai, ežerai
  • Nepaliesta gamta ir gražūs kraštovaizdžiai
  • Puiki tradicinė virtuvė



Filtrai