Mėgaukitės „viskas įskaičiuota“ atostogomis Korfu saloje!

594 €
Išvykimas 2020-09-27
Atvykimas 2020-10-04
Viskas įskaičiuota

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Labranda Sandy Beach 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2020-09-27
Atvykimas 2020-10-04
594€
arba
Pirkti
Viešbutis Aeolos Beach Hotel 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2020-09-27
Atvykimas 2020-10-04
685€
arba
Pirkti
Viešbutis Corfu Maris 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2020-10-04
Atvykimas 2020-10-11
646€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Skrydis
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kelionės vadovo paslaugos
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Kurorto mokesčiai

Viešbutis

Labranda Sandy Beach 4*

Viešbučio privalumas - platus smėlio paplūdimys su nuolaidžiu įėjimu į jūrą. Didelė, nuožulni teritorija, padalinta į dvi dalis dekoratyviniu tilteliu. Dienos metu viešbutyje vyksta sportiniai pramoginiai renginiai, vakarais – šou programos. Rekomenduojamas aktyviam šeimyniniam poilsiui su vaikais.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.labranda.com/sandy-beach-resort
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g664648-d14014318-Reviews-Labranda_Sandy_Beach_Resort-Agios_Georgios_Corfu_Ionian_Islands.html

Viešbutis

Aeolos Beach Hotel 4*

Jauki žalia teritorija, šiuolaikiškai įrengti numeriai. Įsikūręs ant kalvos, iš kurios atsiveria panoraminis vaizdas į jūrą ir apylinkes. Įvairus maistas. „Viskas įskaičiuota“ maitinimo sistema. Aktyvūs pramoginiai renginiai ir vakarinės šou programos. Rekomenduojamas šeimyniniam poilsiui.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.aeolosbeach.gr/contact_EN/?gclid=Cj0KCQiAk4aOBhCTARIsAFWFP9Fa_OS2kckfZaj7Nnon1S-8nWNGyan85jBy4G2L2M8iygfFw4rZCtoaAv7REALw_wcB
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g666739-d259883-Reviews-Aeolos_Beach_Resort-Perama_Corfu_Ionian_Islands.html

Viešbutis

Corfu Maris 4*

Nedidelis viešbutis įsikūręs nuošalioje vietoje, ant jūros kranto. Paprasti standartiniai numeriai. Viešbučio teritorijoje vyrauja rami atmosfera, nėra pramogų ir renginių. Rekomenduojamas jaunimo poilsiui ir tiems, kas planuoja savarankiškai keliauti po salą.
Oficialus viešbučio tinklapis: http://corfu-maris-benitses.corfugreecehotels.com/en/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g776025-d1400029-Reviews-Hotel_Corfu_Maris_Benitses-Benitses_Corfu_Ionian_Islands.html


Apie šalį

Smėlėti paplūdimiai, mieguisti kaimai ir vienas geriausių naktinių gyvenimų visoje Graikijoje; Korfu atostogos turi visas rūšis pramogų,tiek skirtų poroms, tiek ir šeimoms. Alyvmedžių giraitės, kipariso medžiai ir laukinės gėlės yra gražiuose kurortuose, tokiuose kaip Roda, su  patogiais viešbučiais ir gražiais paplūdimiais. Pasivaikščiokite Corfu miesto akmenimis grįstomi gatvėmis ir patyrinėkite pastelinių spalvų architektūrą. O purpuriniai saulėlydžiai užims kvapą. Iš šiaurės į pietus, iš rytų į vakarus, galite žvalgytis žaliausioje „Emerald“ saloje, visoje Šiaurės Jonijos jūroje.
Kur jūs nuspręsite pasilikti, priklausys nuo atmosferos, kuriai esate nusiteikę. Gouvia ir San Stefanos šiaurėje yra du tyliausi kurortai. Čia yra daug vietos plačiuose smėlio paplūdimiuose, o žvakėmis padengti restoranėliai dažniausiai yra šeimos verslas.
"Sidari" ir "Roda" kurortai susideda iš karaokė barų ir kavinių, tiekiančių angliškus pusryčius. Tai sakydama, vis tiek rasite ramius griovius pakrantėje, kai jums reikia šiek tiek laiko. Jei vakarėlis yra  pagrindinis prioritetas, keliaukite į "Kavos" kurortą, kur kokybiškas apšvietimas ir Dj yra pagrindiniai atributai.
Labai didelė drėgmė, daug augalų, medžių, žalumos. Į Albaniją galima nuvykti keltu.
Korfu geri paplūdimiai, daug tavernų, restoranų.




Filtrai