Rudens savaitgalis viename gražiausių Europos miestų - Berlyne! 3 n.

210 €
Išvykimas 2020-11-07
Atvykimas 2020-11-10
Pusryčiai

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Hotel Castell 3* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2020-11-07
Atvykimas 2020-11-10
210€
arba
Pirkti
Viešbutis Air In Berlin Hotel 3* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2020-11-07
Atvykimas 2020-11-10
235€
arba
Pirkti
Viešbutis Artim 4* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2020-11-07
Atvykimas 2020-11-10
235€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Skrydis
  • Rankinis bagažas
  • 3 nakvynės viešbutyje su pusryčiais
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio

Viešbutis

Hotel Castell 3*

Šis viešbutis įsikūręs Berlyno Charlottenburg rajone, vos už kelių žingsnių nuo Kurfürstendamm parduotuvių gatvės. Art Nouveau stiliaus viešbutyje kasdien patiekiami savitarnos pusryčiai. Iš čia patogu nuvykti į reikiamas vietas. Šviesiai apipavidalintuose viešbučio „Castell am Ku'Damm“ numeriuose yra televizoriai, o beveik visuose - vonios kambariai. Visame pastate veikia nemokamas belaidis internetas.

Viešbutis

Air In Berlin Hotel 3*

Šis aukštesnės klasės gražaus Art Nouveau fasado 3 žvaigždučių viešbutis įsikūręs arti garsiojo Berlyno Kurfürstendamm bulvaro, vos už 3 minučių kelio pėsčiomis nuo universalinės parduotuvės „KaDeWe“. Šalia viešbučio kursuoja patogus viešasis transportas. Iš ramioje šoninėje gatvėje esančio „Air in Berlin“ per 3 minutes nueisite iki Wittenbergplatz U-Bahn (metro) stoties, kurioje stoja 3 linijų metro ir keleto linijų autobusai. Pailsėkite stilinguose šviesaus interjero numeriuose ir pasivaikščiokite po daugybę Ku'damm kvartalo parduotuvių ir pramogų vietų.

Viešbutis

Artim 4*

Berlyno Schöneberg rajone, vos už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo Wittenbergplatz metro stoties ir universalinės parduotuvės „KaDeWe“, įsikūrusiame viešbutyje „Artim“ įrengti erdvūs garsui nepralaidūs numeriai, stilingas baras bei veikia nemokamas belaidis internetas. Visuose 2012 metais atnaujintuose jaukaus interjero numeriuose rasite kabelinės televizijos kanalus rodančius televizorius ir šiuolaikiškus vonios kambarius, o daugelyje – balkonus.


Apie šalį

Vokietija
Keliais sakiniais apibūdinti Vokietiją labai sudėtinga. Tai savo istorija, kultūra ir gamta turtinga šalis, kuri vilioja akinančio grožio kalnais, įspūdingais miestais, alaus festivaliais ir nuostabia pietvakarių Europos kultūra. Vokiečiai tikrai turi kuo pasigirti ir jie sėkmingai tai daro!

Maistas
Vokietijos virtuvei būdinga įvairovė, čia itin mėgstami patiekalai iš bulvių, mėsos, ypač kiaulienos,  žuvies, įvairios salotos, virtinukai, leistinukai, pjausniai, troškiniai ir garsiosios vokiškos dešrelės (wurst), patiekiamos su raugintais kopūstais ir tamsiuoju padažu. Atvykus į Vokietiją, vertėtų paragauti tradicinės virtuvės patiekalų – kepenėlių kukulių (leberknödel), farširuotos kiaulienos nugarinės (schweinreippe gefüllt), karkos su žirneliais ir raugintomis daržovėmis (eisbein mit erbsen) bei tradicinių vokiškų riestainių (brezel), kurie savo dydžiu stebina net ir visko mačiusį gurmaną.  Tradiciniai desertai – įvairūs kremai, pudingai, tortai ir sausainiai.

Transportas
Vokietijoje viešojo transporto sistema nepriekaištingai išvystyta. Čia nuo 5 val. ryto iki 1 val. nakties kursuoja modernūs ir patogūs autobusai, metro, tramvajai ir traukiniai, kurie tikslūs ir punktualūs lyg šveicariškas laikrodis. Taigi, posakis – „punktualus kaip vokietis“, nėra iš piršto laužtas. Vienkartinius, kelių valandų ar visos dienos bilietus galima įsigyti automatizuotose kasose. Jei nesinori važiuoti viešuoju transportu, galima nuomotis automobilį arba važiuoti nuosava transporto priemone. Keliai Vokietijoje kol kas nemokami, tačiau papildomai reikia sumokėti ekologijos mokestį ir už važiavimą Warnow ir Herren tuneliais. Vokietija – didelė šalis, todėl greičiausias būdas nusigauti iš vieno šalies galo į kitą – lėktuvai. Visą informaciją apie lėktuvų bilietus į Vokietiją galite rasti čia.

TOP 10 lankytinų vietų

  •  Helgolendo sala. Kartais raudonąja sala vadinamas Helgolendas vilioja išskirtiniu kraštovaizdžiu ir raudono smiltainio uolomis atviroje jūroje. Čia galima stebėti ruonių poilsiavietes, migruojančių paukščių perėjimo vietas, apsilankyti jaukiame kurortiniame miestelyje, kuriame gausu parduotuvių ir kavinių.
  •  Riugeno sala. Tai viena gražiausių ir didžiausių salų Baltijos jūroje, kuri keliautojus ir turistus vilioja nuostabia gamta, maždaug prieš 80 mln.  metų susiformavusiomis kalkakmenio uolomis, besidriekiančiomis pagal pakrantę, ir puikiais kurortais.
  •  Hanzos pirklių miestai. Brėmenas, Hamburgas, Liuneburgas – senove alsuojantys Vokietijos miestai, kurie tiesiog pakeri išskirtine architektūra, senoviniais pastatais, siauromis grįstomis gatvelėmis ir romantiškais parkų skverais.
  •  Saksonijos Šveicarija. Įstabaus grožio vieta vilioja nežemišku kraštovaizdžiu – smailios uolos ir tarpekliai, kurių apačioje tyvuliuoja Elbės upė, o jos krantus puošiančios didingos senovinės pilys atrodo išties nepakartojamai. Saksonijos Šveicarijos įžymybė – galingos Bastėjos uolos.
  •  Harco kalnai. Iki pat XX a. Harco kalnai buvo svarbi geležies, vario, švino ir sidabro gavybos vieta. Šiandien žalumoje paskendę kalnai žavi puikiu kraštovaizdžiu, žygių trasomis ir liūliuojančia ramybe.
  •  Bavarija. Vokietijos pietuose esanti Bavarija pakeri vaizdingomis apylinkėmis bei įspūdingomis pilimis, gausybe žavingų miestelių, turinčių spalvingą istoriją ir dailius senamiesčius. Be to, Bavarijoje esantis Miunchenas laikomas Vokietijos alaus sostine.
  •  Berchtesgadeno nacionalinis parkas. Pietinėje Bavarijos dalyje plytintis parkas išsiskiria unikaliais Berchtesgadeno Alpių kalnų vaizdais, smaragdo žalumo miškais ir it ašara skaidriais ežerais. Čia įrengti puikūs pasivaikščiojimo takai ir apžvalgos aikštelės, iš kurių atveria svaiginančio grožio kraštovaizdis.
  •  Mozelio upės slėnis. Keliautojus, atvykstančius į Mozelio slėnį, pasitinka vaizdingi slėniai, kurių papėdėse žaliuoja vynuogynai, stūkso didingos pilys ir istoriniai miestai, primenantys vaizdus iš atvirukų. Nuostabus reginys ir akims, ir sielai.
  •  Reino upės slėnis. Slėnis garsėja ne tik puikiais vynais, kurių galima paragauti kiekvienoje kavinukėje, bet ir stulbinančio grožio kraštovaizdžiais, jaukiais miesteliais ir stačiais uolėtais kalnais, kurių viršūnėse stūkso viduramžių pilys,o šlaituose driekiasi vynuogynai. Reino slėnis yra įtrauktas į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą.

 
 




Filtrai