2021 m. atostogos kvapą gniaužiančioje saloje - Fuerteventūroje! Tiesiogiai iš Vilniaus!

849 €
Išvykimas 2021-05-31
Atvykimas 2021-06-07
Pusryčiai ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Sbh Crystal Beach And Suites 4* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-05-31
Atvykimas 2021-06-07
849€
arba
Pirkti
Viešbutis Occidental Jandia Playa 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-06-07
Atvykimas 2021-06-14
889€
arba
Pirkti
Viešbutis Sbh Club Paraiso Playa 4 * Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-06-07
Atvykimas 2021-06-14
919€
arba
Pirkti
Viešbutis Design R2 Bahia Playa 4* Pusryčiai ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-06-21
Atvykimas 2021-06-28
859€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kelionės vadovo paslaugos
  • Skrydis iš Vilniaus
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Asmeninės išlaidos

Viešbutis

Sbh Crystal Beach And Suites 4*

Jaukus ir tik suaugusiems skirtas viešbutis, įsikūręs šalia gražiojo smėlio paplūdimio - Playa de Costa Calma ir netoli nedidelio turistinio miestelio Costa Calma centro.Svečių patogumui yra 2 restoranai, kuriuose siūlomi vietiniai delikatesai ir tarptautinės virtuvės patiekalai, taip pat, sūkurinė vonia ir gražus baseinas su nemokamais gultais ir skėčiais.Ypač rekomenduojamas poroms, ieškančioms ramybės ir atsipalaidavimo patogiomis sąlygomis ir malonioje, atostogų nuotaikos kupinoje atmosferoje.
 

Viešbutis

Occidental Jandia Playa 4*

Viešbutis priklauso gerai žinomam ir mėgiamam viešbučių tinklui "Barceló“. Įsikūręs gražioje vietoje ant kalvos, nuo kurios atsiveria nepamirštami vaizdai į vandenyną ir į vieną geriausių Kanarų salų paplūdimių. Viešbutis įspūdingas dėl savo architektūrinės didybės, baseinų plotų ir plataus bei puikaus "viskas įskaičiuota“ pasiūlymo. Puikiai prižiūrėti sodai, turiningi laiko praleidimo būdai, įdomūs užsiėmimai ir tarptautinė atmosfera užtikrina nuostabų poilsį. Aukštas profesionalumo lygis ir žinios apie tai, kas labiausiai patinka turistams. Viešbutis įsikūręs turistų pamėgtame miestelyje Morro Jable Jandia rajone, ant kalvos, prie pagrindinės promenados. Atstumas iki miesto centre esančių parduotuvių, restoranų, barų ir viešbučių – apie 2 km. 
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.barcelo.com/en-es/occidental-jandia-playa/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g783945-d487080-Reviews-Occidental_Jandia_Playa-Pajara_Jandia_Peninsula_Fuerteventura_Canary_Islands.html

Viešbutis

Sbh Club Paraiso Playa 4 *

Geras viešbutis įsikūręs netoli puikaus, ilgo ir plataus paplūdimio. Nusileidimas iki paplūdimio - nedideliais laiptais. Rekomenduojamas šeimyniniam poilsiui, poroms ir draugų kompanijoms.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.sbhfue.com/en/Hoteles-SBH/club-paraiso-playa
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g673234-d530489-Reviews-SBH_Club_Paraiso_Playa-Esquinzo_Pajara_Jandia_Peninsula_Fuerteventura_Canary_Islands.html

Viešbutis

Design R2 Bahia Playa 4*

Patogus viešbutis, atitinkantis naujausius pasaulio standartus. Skoningai ir puikiai įrengti kambariai kviečia pailsėti malonioje ir estetiškoje aplinkoje. Išskirtinis SPA centras "Las Termas des Tarajalejo“ su vaizdu į vandenyną siūlo pasilepinti daugybe procedūrų gražioje aplinkoje. Pasiūlymas kiekvienam, kuris vertina originalumą ir prabangą. Idealus nepamirštamoms atostogoms dviese. Taip pat rekomenduojamas viengungiams. Apie 200 m nuo ramaus žvejų miestelio Tarajalejo. Visai šalia vandenyno ir promenados. Atstumas iki Puerto del Rosario oro uosto – apie 50 km. Atstumas iki autobuso stotelės – 100 m.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://r2hotels.com/en/hotel/r2-bahia-playa-design-hotel-spa-en/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1080365-d647894-Reviews-R2_Bahia_Playa_Design_Hotel_Spa-Tarajalejo_Tuineje_Fuerteventura_Canary_Islands.html


Apie šalį

Fuerteventura – seniausia Kanarų salyno sala, priklausanti Ispanijai, esanti Atlanto vandenyne.

Nesibaigiantys balto smėlio paplūdimiai, Atlanto vandenynas, kuris, susidūręs su sala, spalvą keičia į žalsvą. Tikra gamtos spalvų paletė ir mąslūs kraštovaizdžiai – tai Fuerteventūros turtai. Paplūdimiai idealiai tinka visiems: saugūs vaikams, spengiantys tyla ramybės mėgėjams, pilni galimybių vandens sporto šakų entuziastams.

Didžiausias salos ilgis 100 km, plotis – 31 km. Jos plotas 1660 km2 (antra pagal dydį Kanarų salyno sala, po Tenerifės). Susiformavusi prieš maždaug 20 milijonų metų po ugnikalnio išsiveržimo. Aukščiausias salos taškas – Chandijos kalnas (807 m) pietvakarinėje salos dalyje. Siauriausia salos vieta siekia 5 km.
Salą sudaro dvi dalys – šiaurėje Maxorata ir pietvakariuose Chandijos pusasalis. Tai tikras paplūdimių kurortas, nes jų čia yra per 150.




Filtrai