Gydomasis poilsis CHINAR HOTEL & SPA 5* Azerbaidžane! 15 n.

1327 €
Išvykimas 2021-01-12
Atvykimas 2021-01-27
Pusryčiai, pietūs ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis CHINAR HOTEL & SPA 5* Pusryčiai, pietūs ir vakarienė
Trukmė 15 n.
Išvykimas 2021-01-12
Atvykimas 2021-01-27
1327€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • 14 nakvynių su pilnu maitinimu
  • Gydytojo konsultacija ir procedūros pagal paskyrimą
  • 1 nakvynė Stambule
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Skrydis
  • Apgyvendinimui vienviečiame kambaryje taikomas papildomas mokestis

Viešbutis

CHINAR HOTEL & SPA 5*

CHINAR HOTEL & SPA yra modernus ir patogus viešbutis, teikiantis savo klientams aukščiausio lygio paslaugas. CHINAR yra gydymo ir prevencijos centras, aprūpintas aukščiausiomis technologijomis ir teikiantis platų įvairių ligų gydymo būdą, naudojant naftalano aliejų. Įsikūręs 20 hektarų teritorijoje, apsuptas medžių ir pušų. Puiki, aptverta ir saugoma teritorija, paslaugus ir malonus personalas. Vyrauja ramybė, komfortas ir prabanga. Išplėtota infrastruktūra, skanus maistas ir jaukūs numeriai puikiai tiks viešnagei su vaikais.

GYDOMI SUSIRGIMAI: odos (psoriazė (žvynelinė), egzema, neurodermitas, alerginiai); judamojo-atramos aparato (artritai, poliartritai, artrozės, podagra, osteohondrozė, stuburo išvaržos, spondiliozė, Bechterevo, ir t.t); periferinės nervų sistemos (radikulitai, neuritai, neurologiniai); kraujagyslių (aterosklerozė, tromboflibitai, Reino); ginekologiniai (endometritas, nevaisingumas, klimakterinis sindromas); urologiniai (cistitai, prostata, impotencija, nevaisingumas).
 


Apie šalį

Tai valstybė, esanti Kaukazo regione, Kaspijos jūros pakrantėje. Šalis ribojasi su Rusija, Gruzija, Armėnija ir Iranu. Sostinėje Baku rasite Persijos laikus menčią istoriją ir šiuolaikinių technologijų bei architektūros kontrastą.
 




Filtrai