Gydomasis 16 dienų poilsis GASHALTI HEALTH HOTEL 5* Azerbaidžane!

980 €
Išvykimas 2020-11-12
Atvykimas 2020-11-27
Pusryčiai, pietūs ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis GASHALTI HEALTH HOTEL 5* Pusryčiai, pietūs ir vakarienė
Trukmė 15 n.
Išvykimas 2020-11-12
Atvykimas 2020-11-27
980€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • 14 nakvynių su pilnu maitinimu
  • Gydytojo konsultacija ir procedūros pagal paskyrimą
  • 1 nakvynė Stambule
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Skrydis
  • Apgyvendinimui vienviečiame kambaryje taikomas papildomas mokestis

Viešbutis

GASHALTI HEALTH HOTEL 5*

Puikus 5* viešbutis Azerbaidžane, Naftalano kurorte. Tai tobulas komforto, poilsio ir gyvenimo malonumų rinkinys. Viešbutis didžiuojasi geru aptarnavimu, puikiu maistu bei savo  pramogų centru,  kuriame vakarais vyksta renginiai, o dieną galima pažaisti boulingą, bilijardą ir kt. Viešbutyje Gashalti Health 5* dirba tik geriausi šalies gydytojai.

GYDOMI SUSIRGIMAI: odos (psoriazė (žvynelinė), psoriazinis artritas,  egzema, neurodermitas, alergija); judamojo-atramos aparato (sąnarių skausmai, reumatoidinis artritas, sąnarių uždegimai, poliartritai, artrozės, podagra, osteohondrozė, stuburo išvaržos, spondiliozė, Bechterevo, ir t.t); periferinės nervų sistemos (radikulitai, neuritai, neurologiniai); kraujagyslių (aterosklerozė, tromboflibitai, Reino);  ginekologiniai (endometritas, nevaisingumas, klimakterinis sindromas); urologiniai (cistitai, prostata, impotencija, nevaisingumas).
 


Apie šalį

Tai valstybė, esanti Kaukazo regione, Kaspijos jūros pakrantėje. Šalis ribojasi su Rusija, Gruzija, Armėnija ir Iranu. Sostinėje Baku rasite Persijos laikus menčią istoriją ir šiuolaikinių technologijų bei architektūros kontrastą.
 




Filtrai