Gydomasis poilsis SPA HOTEL SVOBODA 3* Čekijoje! 7 n.

696 €
Išvykimas 2020-10-26
Atvykimas 2020-11-02
Pusryčiai, pietūs ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis SPA HOTEL SVOBODA 3* Pusryčiai, pietūs ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2020-10-26
Atvykimas 2020-11-02
696€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • 7 nakvynės su pilnu maitinimu
  • Gydytojo konsultacija ir laboratoriniai tyrimai
  • 24 procedūros per savaitę
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Skrydis
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Apgyvendinimui vienviečiame kambaryje taikomas papildomas mokestis

Viešbutis

SPA HOTEL SVOBODA 3*

Sanatorija įsikūrusi ramioje ir jaukioje aplinkoje, visai šalia parko, keletą minučių pėsčiomis iki netoli kolonados, gydomųjų mineralinių šaltinių ir muzikinio fontano. Šis istorinis kompleksas sudarytas iš 3 pastatų ir siūlo savo svečiams itin didelį gydomųjų ir atpalaiduojančių paslaugų pasirinkimą po vienu stogu. Sanatorija turi savo mineralinio vandens (Josefo) šaltinį, naudojamą mineralinio vandens vonioms ir gėrimui.

GYDOMI SUSIRGIMAI: inkstų ir šlapimo takų ligos, raumenų ir kaulų sutrikimai, kvėpavimo takų ligos, nutukimas, podagra, cukrinis diabetas, ginekologiniai susirgimai (įskaitant nevaisingumą), kraujotakos sistemos ligos, reabilitacija po onkologinių susirgimų gydymo (ypač rekomenduojama po ginekologinio ir krūties vėžio gydymo), virškinamojo trakto susirgimai, nervų sistemos sutrikimai.
 


Apie šalį

Poilsis Čekijoje itin mėgiamas turistų. Ši šalis lankytojams gali pasiūlyti ne tik istorinius paminklus, pažintį su nuostabia sostine Praha, bet ir įvairų gamtovaizdį (kalnai, tvenkiniai, urvai), suteikiantį puikias galimybės aktyviam sportui kalnuose, taip pat kurortus su mineralinio vandens šaltiniais.
Poilsis Čekijos kalnuose pamėgtas šeimų, jaunimo, aktyvių keliautojų, norinčių ištrūkti iš miesto šurmulio ir pasinerti į gamtos prieglobstį.

Praha – viena gražiausių Europos sostinių. Magiškas auksinis miestas visada žavingas ir originalus, ir pramogauti ir verslo tikslais čia vyksta vis daugiau žmonių. Istorinis miesto branduolys - gotikinė Šv. Vito katedra su karališkaisiais rūmais, matomas iš viso miesto. Karlovy Varai žinomi dėl savo gausių karštųjų versmių, kasmet čia vyksta tarptautinių filmų festivalis.
Čekijoje galime rasti virš 30 spa kurortų. Keli šimtai natūralių šaltinių, dideli mineralais turtingo purvo klodai padėjo Čekijai pasaulio spa industrijoje užimti aukštą poziciją. Kelionės į Čekiją metu kiekvieną nustebins nuostabus Čekijos gamtos grožis: Moravijos nacionalinis parkas, vienas unikaliausių Čekijos gamtos kampelių - Ardšpatų nacionalinis parkas, “Čekų rojus“, stalaktitų ir stalagmitų urvai, plaukimas laivu požemine upe grožintis Macochos urvais, gamtovaizdį puikiai papildo Trosky, Kromeriž, Sychrovo, Lednice pilys. Neišdildomų įspūdžių paliks žygiai nacionalinio parko pėsčiųjų takais, besigėrint nuostabiais kanjonais, įspūdingomis uolomis.
Kelionė į Čekiją ir pažintis su šalimi, tai puiki galimybė ir būdas įdomiai praleisti ilgesnį savaitgalį ar išeitis turintiems tik keletą laisvų dienų trumpoms atostogoms.
 




Filtrai