Gydomasis 11 dienų poilsis KARPATY sanatorijoje Ukrainoje!

711 €
Išvykimas 2020-11-13
Atvykimas 2020-11-23
Pusryčiai, pietūs ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Sanatorija KARPATY Ukrainoje Pusryčiai, pietūs ir vakarienė
Trukmė 10 n.
Išvykimas 2020-11-13
Atvykimas 2020-11-23
711€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Specialistų konsultacijos
  • Procedūros pagal gydytojo paskyrimą
  • 10 nakvynių su pilnu maitinimu
  • Baseino, saunos ir treniruoklių salės lankymas
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Apgyvendinimui vienviečiame kambaryje taikomas papildomas mokestis
  • Kelionė autobusu arba skrydis į Ukrainą

Viešbutis

Sanatorija KARPATY Ukrainoje

Sanatorija „Karpaty“ – geriausias kainos ir kokybės santykis Truskavece. Šis sanatorinis kompleksas įsikūręs pietrytinėje miesto dalyje, apie 2 km. nuo Truskaveco autobusų stoties, prie vaizdingo ežero, kurio veidrodiniame paviršiuje atsispindi didingų Karpatų kalnų šlaitai. Kompleksas apsuptas nuostabaus parko „Podgorie“, kuris 2008 m. buvo apdovanotas aukso medaliu ir Nacionaline premija kaip geriausias kraštovaizdžio dizaino pavyzdys Ukrainoje. Parke dominuoja etniniai ir pasakų motyvai. Šiaurinėje parko dalyje veikia kavinė – muziejus „Gražda“. Kavinės interjere atsispindi  huculiškas stilius. Čia tiekiami geriausi tradiciniai ukrainietiški valgiai.  Mini zooparkas,  kuriame įkurdintas žvėrynas su gausybe vietos ir egzotinių gyvūnų, teikia didelį džiaugsmą ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Parko teritorijoje pamatysite ir krioklius. Jie įrengti taip, kad sukurtų natūralų įspūdį, o vanduo tekėdamas per Karpatų kalnų uolienas, orą prisotintų ne tik gaivia drėgme, bet ir teigiama energija.

GYDOMI SUSIRGIMAI: virškinamojo trakto (gastritai, kolitai, skrandžio ir virškinamojo trakto opos); tulžies susirgimai (hepatitai, pankreatitai, tulžies pūslės akmenligė); šlapimo takų (pielonefritai, cistitai, prostatitai, akmenys šlapimo takuose); endokrininės sistemos (nutukimas, medžiagų apykaitos sutrikimas, cukrinis diabetas); odos susirgimai; nervų sistemos ligomis; judamojo atramos aparato susirgimai.
 


Apie šalį

Tai viena didžiausių Europos valstybių Rytų Europoje, šalia Juodosios jūros. Ukraina turi kuo pasigirti - nuostabūs senoviniai miestai, istorinis ir architektūrinis palikimas, nuostabaus grožio gamta ir vietinių gyventojų svetingumas, kuris ilgam įstringa prisiminimuose.

BENDRIEJI DUOMENYS APIE ŠALĮ:

Plotas – ~603 550 km²
Gyventojų skaičius – ~42 milijonai (2019 m.)
Sostinė – Kijevas
Religija – vyrauja stačiatikių religija.
Kalba – ukrainiečių.
Elektros srovė - dažniausiai 220 voltų. Ukrainoje yra europietiško tipo rozetės ir elektros kištukai.
Pinigai – valstybinė valiuta grivina.
 




Filtrai