Gydomasis 8 dienų poilsis THERMAL 4* viešbutyje Čekijoje!

621 €
Išvykimas 2020-10-12
Atvykimas 2020-10-19
Pusryčiai, pietūs ir vakarienė

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Thermal 4* Pusryčiai, pietūs ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2020-10-12
Atvykimas 2020-10-19
621€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • 7 nakvynės su pilnu maitinimu
  • Iki 3 procedūrų per dieną
  • Gydytojo konsultacija ir laboratoriniai tyrimai
  • Gydymo programa
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Skrydis
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Apgyvendinimui vienviečiame kambaryje taikomas papildomas mokestis

Viešbutis

Thermal 4*

Poilsis Karlovy Vary centre, šalia mineralinių vandens šaltinių ir kokybiškas gydymas šiuolaikiniame balneologijos centre. Tai vienas iš nedaugelio sanatorijų Karlovy Vary kurorte, turintis nuosava druskų kambarį, kuris efektyviai gydo kvėpavimo takų ligas.
 


Apie šalį

Poilsis Čekijoje itin mėgiamas turistų. Ši šalis lankytojams gali pasiūlyti ne tik istorinius paminklus, pažintį su nuostabia sostine Praha, bet ir įvairų gamtovaizdį (kalnai, tvenkiniai, urvai), suteikiantį puikias galimybės aktyviam sportui kalnuose, taip pat kurortus su mineralinio vandens šaltiniais.
Poilsis Čekijos kalnuose pamėgtas šeimų, jaunimo, aktyvių keliautojų, norinčių ištrūkti iš miesto šurmulio ir pasinerti į gamtos prieglobstį.

Praha – viena gražiausių Europos sostinių. Magiškas auksinis miestas visada žavingas ir originalus, ir pramogauti ir verslo tikslais čia vyksta vis daugiau žmonių. Istorinis miesto branduolys - gotikinė Šv. Vito katedra su karališkaisiais rūmais, matomas iš viso miesto. Karlovy Varai žinomi dėl savo gausių karštųjų versmių, kasmet čia vyksta tarptautinių filmų festivalis.
Čekijoje galime rasti virš 30 spa kurortų. Keli šimtai natūralių šaltinių, dideli mineralais turtingo purvo klodai padėjo Čekijai pasaulio spa industrijoje užimti aukštą poziciją. Kelionės į Čekiją metu kiekvieną nustebins nuostabus Čekijos gamtos grožis: Moravijos nacionalinis parkas, vienas unikaliausių Čekijos gamtos kampelių - Ardšpatų nacionalinis parkas, “Čekų rojus“, stalaktitų ir stalagmitų urvai, plaukimas laivu požemine upe grožintis Macochos urvais, gamtovaizdį puikiai papildo Trosky, Kromeriž, Sychrovo, Lednice pilys. Neišdildomų įspūdžių paliks žygiai nacionalinio parko pėsčiųjų takais, besigėrint nuostabiais kanjonais, įspūdingomis uolomis.
Kelionė į Čekiją ir pažintis su šalimi, tai puiki galimybė ir būdas įdomiai praleisti ilgesnį savaitgalį ar išeitis turintiems tik keletą laisvų dienų trumpoms atostogoms.
 




Filtrai