Liepos pradžioje atostogaukite Ispanijoje - Maljorkoje!

749 €
Išvykimas 2022-07-01
Atvykimas 2022-07-08
Pusryčiai

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Tent Palmanova 3* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-07-01
Atvykimas 2022-07-08
749€
arba
Pirkti
Viešbutis MLL Caribbean Bay 3* Pusryčiai, pietūs ir vakarienė
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2022-07-01
Atvykimas 2022-07-08
799€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Skrydis iš Vilniaus
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • kelionės atstovas šalyje
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Kurorto mokesčiai

Viešbutis

Tent Palmanova 3*

Stilingas viešbutis, įsikūręs Palmanova kurorto centre, netoli paplūdimio. Pilnai renovuotas 2021.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.tenthotels.com/en/palmanova/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g580306-d284380-Reviews-Tent_Palmanova-Palmanova_Calvia_Majorca_Balearic_Islands.html

Viešbutis

MLL Caribbean Bay 3*

Viešbutis „Caribbean Bay“ įsikūręs El Arenalio centre, vos už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo paplūdimio. Svečiai kviečiami atsipalaiduoti stogo baseine, iš kurio atsiveria nuostabūs Viduržemio jūros vaizdai. Iš šalia viešbučio esančios autobusų stotelės per 20 minučių nuvažiuosite iki Palmos. „Caribbean Bay“ yra už 6 km nuo miesto oro uosto.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.mllhotels.com/en/Caribbean-Bay-hoteles-in-el-arenal/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g262061-d507922-Reviews-MLL_Hotel_Caribbean_Bay-El_Arenal_Majorca_Balearic_Islands.html


Apie šalį

Yra milijonas priežasčių, kodėl tiek daug žmonių atostogauja į Maljorkoje - gražuoliai paplūdimiai, ir moderni sostinė yra tik pora iš jų.
Atraskite viską: nuo Palmos gotikinės architektūros iki Alkudijos svaiginačių, balto smėlio paplūdimių.
Maljoroje yra daugiau kaip 200 paplūdimių, pradedant nuo tų, kurie yra pilni visą dieną iki tylesnių esančių nuošaliau. Peurto Pollensa smėlėtame paplūdimyje yra ilga promenada, įvairūs vandens sporto atrakcionai ir restoranai. Ilgiausias Maljorkos paplūdimys, Alkudijos įlanka, yra populiarus mėgstamiausias šeimų dėl savo seklių vandenų ir lygaus smėlio.
Maljorkoje patiekiami virtuvės patiekalai panašūs į žemyninės Ispanijos patiekalus, įskaitant šviežių jūros gėrybių ir daržovių derinį. Tipiški patiekalai - panada, pyragas, kuriame yra mėsos ir daržovių bei paella, ryžių patiekalas, kuriame paprastai yra jūros gėrybių ar kitos mėsos, taip pat įvairių daržovių. "Magaluf" yra gyviausias korortas Maljorkoje, o jame visame pasaulyje žinomi klubai, pvz., "BCM" ir "Stereo Bar" Daugelyje kurortų siūloma gyva muzika ir kitos pramogos, pvz., Flamenko šokiai ir karaokė, o jūs taip pat rasite visą eilę kokteilių barų, kai užsimanysite atsigaivinti!




Filtrai