Kerinčios dangoraižių džiunglės bei žydri paplūdimiai- Jungtiniuose Arabų Emiratuose! Žiemos atostogoms

525 €
Išvykimas 2021-01-31
Atvykimas 2021-02-07
Pusryčiai

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Hilton Garden Inn Dubai Al Jadaf Culture Village 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-01-10
Atvykimas 2021-01-17
689€
arba
Pirkti
Viešbutis Al Maha Regency Hotel Suites 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-01-31
Atvykimas 2021-02-07
525€
arba
Pirkti
Viešbutis City Max Sharjah 3* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-01-31
Atvykimas 2021-02-07
535€
arba
Pirkti
Viešbutis Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-02-21
Atvykimas 2021-02-28
675€
arba
Pirkti
Viešbutis Golden Sands Hotel Sharjah 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-02-21
Atvykimas 2021-02-28
704€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kelionės vadovo paslaugos
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Asmeninės išlaidos

Viešbutis

Hilton Garden Inn Dubai Al Jadaf Culture Village 4*

Miesto tipo viešbutis, įsikūręs šalia metro stoties. Viešbutyje dirba rusiškai kalbantis personalas. Pastatytas 2018 metais.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.hilton.com/en/locations/uae/dubai/hilton-garden-inn/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g295424-d15119156-Reviews-Hilton_Garden_Inn_Dubai_Al_Jadaf_Culture_Village-Dubai_Emirate_of_Dubai.html

Viešbutis

Al Maha Regency Hotel Suites 4*

Apartamentų tipo viešbutis įsikūręs Šardžos centre. Apartamentuose yra virtuvėlės su šaldytuvais ir mini barais. Centrinis turgus yra už 600 m nuo viešbučio. Artimiausias, Dubajaus, oro uostas įsikūręs už 11,3 km.
 

Viešbutis

City Max Sharjah 3*

Viešbutis įsikūręs idealioje vietoje: prekybinio ir istorinio rajono centre, netoli Šardžos aukso centro (Sharjah Gold Center) ir tradicinių turgų. Ekonominio tipo viešbutis įsikūręs netoli tarptautinio Šardžos oro uosto ir pagrindinių verslo centrų. Puikiai tiks tiek verslo klientams, tiek ir poilsiui. Jaukūs, stilingi numeriai.

Viešbutis

Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 4*

Geras savo kategorijos viešbutis, įsikūręs gyvybingame Deiros rajone, netoli DWTC parodų centro, 400 metrų nuo metro stoties, iš kurios lengvai galima pasiekti pagrindinius Dubajaus lankytinas vietas - „Burj Khalifa“, šokančius fontanus, didžiausią pasaulyje prekybos centrą Dubai Mall. Rekomenduojamas verslo kelionėms ir turistams, kurie planuoja didžiąją laiko dalį praleisti mieste. Viešbutyje dirba rusiškai kalbantis personalas.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.wyndhamhotels.com/ramada/dubai-united-arab-emirates/ramada-plaza-dubai-deira/overview
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g295424-d302099-Reviews-Ramada_Plaza_by_Wyndham_Dubai_Deira-Dubai_Emirate_of_Dubai.html

Viešbutis

Golden Sands Hotel Sharjah 4*

Šiuolaikiniai, patogūs apartamentai su įrengta virtuve ilgesnei viešnagei. Ekonominis apgyvendinimo variantas su puikiu išsidėstymu. Artumas iki Dubajaus miesto ir Šardžos bei Dubajaus paplūdimio zonų, o taip pat iki pagrindinių šių dviejų kaimyninių Emyratų lankytinų vietų pritraukia svečius, kurie didžiąją laiko dalį planuoja praleisti už viešbučio ribų. Puikiai tiks šeimyniniam poilsiui ir verslo kelionėms. Viešbutyje dirba rusiškai kalbantis personalas. Atvykus į viešbutį paliekamas užstatas.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.goldensandshotelsharjah.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298064-d1987035-Reviews-Golden_Sands_Hotel_Sharjah-Sharjah_Emirate_of_Sharjah.html


Apie šalį

Bekraštėje dykumoje ramia vaga tekantis klajoklių gyvenimas ir čia pat stūkstantys debesis siekiantys dangoraižiai, auksinė prabanga ir nepralenkiami rekordai. Persijos įlankos perlu vadinami Jungtiniai Arabų Emyratai - pasakiška vieta, kur po kaitria saule įsikūrę miestai stebina net visko mačiusius keliautojus.

Palmių salos. Aštuntasis pasaulio stebuklas. Nors taip vadinamos neoficialiai, įspūdingosios palmės formos salos išties nusipelno vietos stebuklų sąraše. Sukurti žmogaus rankomis, šie du pusiasaliai kartu užima maždaug 800 futbolo aikščių plotą, todėl matosi net iš kosmoso. Įspūdingoje vietoje verda ne mažiau ypatingas gyvenimas - palmės lapuose įsikūrę patys prabangiausi viešbučiai, vilos, prekybos ir pramogų centrai.

Burj Khalifa. Aukščiausias pasaulyje - 160 aukštų statinys, matomas net už 95 km, gali pasigirti ne tik įspūdingu aukščiu. Neregėtose aukštumose įsikūrę prabangūs butai ir viešbučiai, gyventojai meldžiasi aukščiausiai pasaulyje esančioje mečetėje, maudosi aukščiausiai esančiame baseine ir bet kada panorėję mėgaujasi įspūdingomis panoramomis iš aukščiausios pasaulyje apžvalgos aikštelės.




Filtrai