Paskutinės minutės pasiūlymai į vieną gražiausių ir saugiausių salų - Kretą!

585 €
Išvykimas 2020-08-20
Atvykimas 2020-08-27
Viskas įskaičiuota

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Semiramis Village Hotel 4* Viskas įskaičiuota
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2020-08-20
Atvykimas 2020-08-27
585€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Rankinis ir registruotas bagažas
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kelionės vadovo paslaugos
  • Skrydis iš Vilniaus
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Asmeninės išlaidos

Viešbutis

Semiramis Village Hotel 4*

Kompaktiškas, jaukus viešbutis įsikūręs netoli Chersonisos kurorto ,ant kalvos. Apie 2,5 km iki Chersonisos miestelio, apie 30 km iki Herakliono, apie 300 m iki paplūdimio. Apie 200 m iki autobusų stotelės. Pastatytas 1993 metais, paskutinį kartą atnaujintas 2009 metais.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.semiramisvillagehotel.gr/
Keliautojų nuotraukos: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g503710-d497734-Reviews-Semiramis_Village_Hote-Hersonissos_Crete.html


Apie šalį

Galvojant apie atostogas Kretoje, mintys sukasi aplink smėlio paplūdimius, vaizdingą kraštovaizdį ir antikinius mitus bei legendas. Kreta prisipažįsta prie didesnio, yra geresnė mąstymo sritis. Tai ne tik didžiausia Graikijos sala, bet taip pat tai 5-oji didžiausia sala Viduržemio jūroje!
Kretos dydis reiškia, kad jis turi 650 kilometrų pakrantės ruožą. Paplūdimiai Lassithi srityje, į rytus nuo salos, yra kosmopolitinių Agios Nikolaos ir Eloundos miestų priedai. Čia saulės malonumai, pinasi su apsipirkinėjimu ir ilgais pokalbiais vakarieniaujant. Toliau į vakarus, Chanijos rajone „mėlynosios vėliavos“ paplūdimiai su istoriniu senamiesčiu. 12 km pločio smėlio plotai Rethymnono srityje yra padengti šeimų pėdomis, o paplūdimiai, esantys Herakliono rajone, yra šėlionių ir pasilinksminimo vieta.
Kretos civilizacija tęsiasi daugiau nei 4000 metų. Tiesą sakant, sala pripažinta kaip šiuolaikinės civilizacijos gimtinė. Šio pripažinimo įrodymus galima rasti "Knossos" rūmuose, Herakliono rajone. Čia gyvenantys minočiai buvo vieni iš pirmųjų pasaulio žmonių, turinčių madą, partijas ir moterų teises.
Galiausiai Kreta turi nemažą dalį įspūdingų gamtovaizdžių. Patirsite puikius įspūdžius, Samarijos tarpeklyje, kurio ilgis 16 kilometrų!




Filtrai