Rudens savaitgalio kelionė į romantiškąją Romą! 4 d.

210 €
Išvykimas 2020-09-19
Atvykimas 2020-09-22
Pusryčiai

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Pyramid Hotel 3* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2020-09-19
Atvykimas 2020-09-22
210€
arba
Pirkti
Viešbutis Alexis Hotel 2* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2020-09-19
Atvykimas 2020-09-22
225€
arba
Pirkti
Viešbutis Hotel Villafranca 4* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2020-09-19
Atvykimas 2020-09-22
250€
arba
Pirkti
Viešbutis Gabriella Hotel 3* Pusryčiai
Trukmė 3 n.
Išvykimas 2020-09-19
Atvykimas 2020-09-22
255€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • TAVO GIDAS profesionalios konsultacijos ir visa reikalinga pagalba
  • Rankinis bagažas
  • Skrydis iš Vilniaus
  • Apgyvendinimas su pusryčiais
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Kurorto mokesčiai
  • Asmeninės išlaidos

Viešbutis

Pyramid Hotel 3*

Populiariame Testaccio rajone įsikūręs viešbutis pavadintas už 5 minučių kelio pėstute esančios senovinės Cestijaus piramidės garbei. Apylinkėse rasite daug tradicinių Romos restoranų ir barų. Visuose paprasto interjero numeriuose yra palydovinius kanalus rodantys televizoriai ir šaldytuvai, o kai kuriuose – nedideli balkonai. Svečiams valgomajame patiekiami paprasti pusryčiai. Viešbutis įsikūręs trijuose istorinio pastato  aukštuose. Draugiškas visą parą dirbančios registratūros personalas suteiks turizmo informacijos.
 

Viešbutis

Alexis Hotel 2*

Viešbutis įsikūręs Romos centre, vos už 550 metrų nuo Termini geležinkelio stoties. Čia siūlomi numeriai su televizoriais, šaldytuvais ir atskirais vonios kambariais. Viešbučio darbuotojai gali suteikti turistinės informacijos apie lankytinas miesto vietas ir viešojo transporto sistemą. Iš viešbučio per 10 minučių pėsčiomis nueisite iki Piazza della Repubblica aikštės.
 

Viešbutis

Hotel Villafranca 4*

Viešbutis „Hotel Villafranca“ įsikūręs Romos centre, už 50 metrų nuo Castro Pretorio metro stoties. Šiame viešbutyje kasryt patiekiami amerikietiški pusryčiai ir veikia nemokamas belaidis internetas.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.hotelvillafrancarome.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187791-d203129-Reviews-Hotel_Villafranca-Rome_Lazio.html

Viešbutis

Gabriella Hotel 3*

Viešbutis įsikūręs centriniame Romos rajone, arti Termini metro stoties, iš kurios galima nuvažiuoti iki Koliziejaus, Ispanijos laiptų ir kitų garsių vietų. Šiame žaviame viešbutyje siūlomi patogūs, neseniai atnaujinti numeriai. Registratūroje galima užsisakyti ekskursijas po miestą ir apylinkes.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://gabriella.hotels-lazio.com/en/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g187791-d232887-Reviews-Hotel_Gabriella-Rome_Lazio.html


Apie šalį

Roma - Tai didžiausias miestas Italijoje taip pat Roma yra Italijos sostinė nuo 1870m. Miestas yra didelis turistų traukos centras, nes turi daug antikinių ir viduramžių paminklų taip pat turtingus muziejus.
Turizmo infrastruktūra garantuoja nepamirštamus įspūdžius. Roma turi gilią istorinę praeitį apie kurią liudija istoriniai paminklai, muziejai. Taip pat dauguma turistų į Romą plūsta dėl to jog Romoje yra popiežiaus rezidencija. Įdomus faktas, kad Roma yra trečias pagal turistų lankomumą miestas Europos sąjungoje.
 

Kada keliauti?
 Roma yra turistų traukos centras, todėl čia turistinis sezonas vyksta ištisus metus. Tačiau geriausia į Romą vykti kovo - birželio ir rugsėjo – spalio mėnesiais, nes tik tada oras yra maloniai šiltas ir nebus per daug karšta ir galėsite grožėtis Romos vaizdais. Nerekomenduojama vykti lapkričio- gruodžio mėnesiais, nes tada Romoje yra drėgniausias klimatas.
 




Filtrai