Nuostabios 2021 m. pavasario atostogos spalvingoje Maltos saloje!

395 €
Išvykimas 2021-05-13
Atvykimas 2021-05-20
Pusryčiai

Kelionės datos ir kainos:

Viešbutis Cardor Holiday Complex 3* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-05-13
Atvykimas 2021-05-20
395€
arba
Pirkti
Viešbutis Bella Vista 3* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-05-13
Atvykimas 2021-05-20
420€
arba
Pirkti
Viešbutis Be Hotel 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-05-13
Atvykimas 2021-05-20
525€
arba
Pirkti
Viešbutis Hotel Argento 4* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-05-13
Atvykimas 2021-05-20
525€
arba
Pirkti
Viešbutis Grand Hotel Excelsior 5* Pusryčiai
Trukmė 7 n.
Išvykimas 2021-05-13
Atvykimas 2021-05-20
655€
arba
Pirkti
Į kelionės kainą įskaičiuota:
  • Skrydis
  • TAVO GIDAS profesionalios konsultacijos ir visa reikalinga pagalba
  • Rankinis bagažas 10kg
Į kelionės kainą neįskaičiuota:
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Pervežimas iš oro uosto iki viešbučio
  • Kurorto mokesčiai

Viešbutis

Cardor Holiday Complex 3*

Kavra. Atstumas iki uolėto paplūdimio 300 m, atstumas iki Maltos oro uosto 13 km. Paskutinį kartą renovuotas 2007 metais. Penkių aukštų pastate yra 30 vieno miegamojo apartamentų. Apartamentų tipo viešbutis. Rekomenduojamas neišrankiems turistams.
 

Viešbutis

Bella Vista 3*

Ekonominis viešbutis, atitinkantis kainos ir kokybės santykį. 10min kelio pėsčiomis iki Qawra kurorto centro. Viešbutyje rasime vidaus ir lauko baseinus, bei sukūrinę vonią ant viešbučio stogo terasos.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.bellavistahotelmalta.com/en
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g608947-d291128-Reviews-Bella_Vista_Hotel-Qawra_Island_of_Malta.html

Viešbutis

Be Hotel 4*

Keturių žvaigždučių viešbutis „be.HOTEL“ įsikūręs vos už 200 m nuo smėlio paplūdimio prie Šv. Jurgio įlankos esančiame turizmo komplekse „Bay Street“. Čia galėsite lankytis 11-ame aukšte įrengtoje terasoje ant stogo, kurioje įrengtas didelis panoraminis baseinas. Dviejuose korpusuose įrengtuose numeriuose yra oro kondicionieriai, didelės raiškos televizoriai su interaktyviąja televizija, o vonios kambariuose rasite plaukų džiovintuvus bei nemokamų higienos reikmenų. Visuose numeriuose veikia nemokamas belaidis internetas. Komplekse gausu įvairių parduotuvių ir restoranų. Čia veikia šeimos pramogų centras ir boulingo klubas. Netoli  įsikūrusios užeigos, barai ir klubai, tad galėsite pasimėgauti naktinėmis pramogomis.
Oficialus viešbučio tinklapis: https://www.behotelmalta.com/
Keliautojų nuotraukos ir atsiliepimai: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g227101-d507185-Reviews-Be_HOTEL-Saint_Julian_s_Island_of_Malta.html

Viešbutis

Hotel Argento 4*

Netoli Slimos, Sent Džuliane, už 5 minučių pėsčiomis nuo paplūdimio esantis viešbutis. Čia rasi viską, ko reikia geroms atostogoms Maltoje: ant stogo įrengtą terasą su baseinu, nemokamą belaidį internetą, oro kondicionierius, plokščiaekranius televizorius, mini barus. Viešbutyje yra baras, restoranas, kur galėsi paragauti vietinių ir tarptautinių patiekalų. Netoli yra daug vietų, kuriose galėsi apsilankyti: restoranai, parduotuvės, kavinės, o naktinių pramogų rajonas tai pat netoliese.

Viešbutis

Grand Hotel Excelsior 5*

Viešbutis, iš kurio atsiveria nuostabūs uosto ir greta esančios salos vaizdai. Galėsite paplaukioti dideliame lauko bei vidaus baseinuose, pasimėgauti sodu ir privačiu paplūdimiu, atsipalaiduoti SPA centre. 3 viešbučio restoranai ir 5 barai.


Apie šalį

Tai gal būt nedidelė sala, tačiau atostogas Maltoje privers pasinerti į nuotykius. Nuo gražių paplūdimių ir istorinių paminklų, iki kosmopolitinių uostamiesčių ir ryškių naktinių pramogų, kiekvienam žmogui yra paslėptas „perliukas“ šioje Viduržemio jūros širdyje. Kodėl gi ne atsipalaiduoti saulėje, įlankoje lyg iš paveikslėlio? Ar nuplaukti į netoliese esančią Komino salą ir pasinerti į vaizdingą Mėlynąją lagūną?

Jei mylite istoriją, jums patiks UNESCO sąraše esanti sostinė Valeta. Čia rasite garsiąją Šv. Jono katedrą, kuri pastatytaXVI a. "Silema" ir "St Julian's" gali pasigirti daugybe parduotuvių, barų ir restoranų, kurie pasirodo visu savo gražumu nusileidus saulei.
Kerinti pakrantė pasižymi auksinėmis įlankomis, laukinės vasaros spalvos žydi pievose ir ryškiai dekoruotos valtys, puikiai atrodo uostamiesčio pakrantėse. Vietos virtuvė, kuri yra Maltos atostogų akcentas, atspindi šalies spalvingą istoriją kurioje Sicilijos, Viduržemio jūros ir anglų įtaka.
Tiems, kurie norėtų pabėgti nuo šurmulio ir šurmulio, kelionė į Mdina yra tinkama. Žinomas kaip "tylus miestas", "Mdina" draudžia bet kokį eismą viduje. Įspūdinga baroko ir Normano architektūros sintezė, miesto centrui būdinga didžiulė ir dramatiška Metropoliteno Šv. Pauliaus katedra.




Filtrai